Restavracija Hotela CUBO je idealen prostor za poslovna kosila

 

Si želite narediti pravi vtis na poslovnega partnerja? Ne veste, kako bi prebili led, nato pa prešli k tematiki pogovora? Ponujamo vam ideje za uspešen poslovni sestanek.

Pri poslovnem srečanju so poleg dobrega produkta zelo pomembni tudi okolje, kulinarični izbor in postrežba. Naj velja pravilo, da poslovnemu partnerju namenimo le tisto, kar bi sebi. Torej, le najboljše. Hotel Cubo to ponuja. Očarajte poslovne partnerje!

Izberite glede na vrsto sestanka

Glede na vrsto poslovnega sestanka, pa tudi glede na poznanstvo s poslovnim partnerjem, izberite primerno lokacijo z izvrstno hrano in dovršeno postrežbo. Nikakor ni zanemarljiv dober vtis osebe, s katero bi želeli skleniti posel.

 

Brez čakanja, diskretnost postrežbe

Ko v restavraciji Hotela Cubo ob prihodu in udobni namestitvi postrežemo z dnevno pripravljeno predjedjo, lahko s poslovnim partnerjem ali partnerji prebijete led. Na ta način pogovor lažje steče z manj resnimi temami, kar je vsekakor pomembno pri ustvarjanju sproščenega vzdušja. Za mehak prehod na poslovne teme.  Ne šteje ta le dobra hrana in pijača, pač pa tudi diskretnost in mir v restavraciji. Za resne poslovne pogovore in ne nazadnje sklepanje poslov je dobrodošla vsaka malenkost, ki bo navdušila gostitelja in gosta. Direktor Hotela Cubo v središču Ljubljane Sandi Kovačević še kako dobro ve, kako pomembna je postrežba: »Ko se z nekom pogovarjaš o sodelovanju, pogodbah, podrobnostih posla, ne želiš motečih dejavnikov. Sam to zelo dobro vem, zato restavracijo vselej izberem tako, da strežbe ne opazim, a imamo s partnerji ves čas polne kozarce.«

 

Prednosti Hotela Cubo:

· Prijeten prostor,

· zasebnost,

· diskretna postrežba,

· vrhunski izbor hrane,

· raznoliko ponudba vin,

· oseben pristop.

 

Za izbor hrane se lahko sicer predhodno dogovorite, a že ponudba treh dnevnih menijev zaokroža spekter svežih in skrbno pripravljenih jedi, za kar poskrbi šefinja kuhinje Edina Šabić. »Pri oblikovanju menijev se naslanjamo na sezonsko ponudbo zelenjave in sadja, skrbimo, da zadovoljimo vsakega gosta. Zato so dnevno v izboru ponudba ribe, mesne in vegetarijanske jedi. Na svoj račun pridejo tudi ljubitelji testenin,« pove vodja kuhinje, ki s svojo ekipo veliko pozornosti nameni tudi sladicam. Za tiste, ki v dnevnem meniju ne najdejo nič zase, so vedno na voljo à la carte jedi, prav tako ustrežejo tudi ostalim, posebnim željam.

Z roko v roki

Poslovna kosila so posebnost restavracije Hotela Cubo, kjer rezervacije niso nujne, izjemoma, če gre za večjo skupino ljudi. »Še kako se zavedamo, da gresta posel in hrana z roko v roki, zato od samega začetka precej pozornosti namenimo oblikovanju menijev v ta namen.

»Kot poslovnež sem na desetine pogodb sklenil pri kosilu ali večerji. Izhajamo iz sebe in izkušenj naših gostov,« poudarja direktor Hotela Cubo.

K hrani sodi še steklenica vrhunskega vina. »Poskrbimo za vse,« še doda. Zaradi narave poslovnih sestankov so gostom v restavraciji kosila na voljo med 12. in 16. uro. Za zgodnejše sestanke pa se je mogoče odločiti tudi za brunch.

Še več, na zanimivi lokaciji ob arheološkem rimskem najdišču in enem najlepših trgov prestolnice bo vas in vaše goste navdušil tudi pogled na Ljubljanski grad.

Predlog menija za poslovno kosilo v Hotelu Cubo:

· Pečeni šparglji z domačo panceto in poširanim jajcem.

· Spomladanska juha z moussom belega sira in mikro zelenjem.

· Počasi pečena teletina rosé z mladim kifličarjem in vrtno zelenjavo s svežimi zelišči.

· Olive cake z moussom bele čokolade z vrtnico, malinovim kulijem in domačim mango sorbetom.

Pet namigov Hotela Cubo za uspešno poslovno kosilo:

1. Izbira restavracije glede na kakovost ponudbe.

2. Neopazno in strokovno strežno osebje.

3. Miren prostor. Zasebnost.

4. Parkirno mesto v bližini.

5. Cena ni pomembna. 

Kaj je še pomembno? Poslovna kosila se vsekakor razlikujejo glede na poznanstva s poslovnimi partnerji. Če boste z nekom prvič sedli za mizo, je izbira restavracije morda še pomembnejša, saj ne veste natančno kaj pričakovati. V primeru, ko gre za stalne poslovne partnerje je lahko vzdušje tudi bolj sproščeno in si morda ob poslovnem kosilu privoščite tudi prižgan mobilni telefon.

Rezervirate lahko po telefonu na 01 425 6030 za isti dan ali več dni naprej.

2 novembra, 2018 8:04 dop Objavil

Kategorije: ,