Prosta delovna mesta

V hotelu Cubo menimo, da je najpomembnejše zavedanje osebja in njihov doprinos k zadovoljstvu gostov in posledično uspehu hotela. Osebje, ki verjame v svoje delo in sposobnosti, hkrati pa tudi aktivno sodeluje pri oblikovanju ponudbe in skupnega produkta lahko gostom zagotovi prijetno bivanje v hotelu in edinstveno doživetje Ljubljane in Slovenije. 

Z načtom nadgradnje ponudbe hotela, uvajanja novih storitev in širitve vabimo v svoje vrste osebe, ki si želijo novih izzivov in kariere v turizmu.

Trenutno odprta delovna mesta:

PRODAJNIK

Iščemo osebo z izkušnjami pri prodaji hotelskih storitev, ki je sposobna samo voditi in organizirati prodajo ter obenem pomagati nadzorovati delo recepcije.

VODJA RECEPCIJE

Vabimo izkušeno osebo, ki lahko samostojno vodi delo hotelske recepcije in rezervacij, obenem pa želi aktivno sodelovati pri prodajnih aktivnostih hotela. 

RECEPTOR

Iščemo vsestransko osebo, ki si želi kariere v turizmu, si želi razvijati svoje sposobnosti in nadgraditi znanje. Osebo, ki je komunikativna, odgovorna, ustrežljiva in se je pripravljena učiti.

PORTIR

Podpora delu recepcije pri komunikaciji z gosti, pomoč pri prenosu prtljage, skrb za parkiranje avtomobilov in občasen prevoz gostov.

NATAKAR

Razgibano delo v hotelski restavraciji – strežba zajtrkov za hotelske goste, strežba dnevnih kosil in občasna pomoč pri postrežbi na poslovnih dogodkih znotraj hotela.

6 februarja, 2020 7:00 dop Objavil

Kategorije: ,