Presenečenje: MasterChef kuharica Simone v Hotelu CUBO

Dina in Simone pripravljata presenečenja v restavraciji Hotela CUBO.

Ste že slišali za dve kuharici v isti kuhinji? Dve, ki ne ustvarjata le presežkov, pač pa navdušujeta s svojo energijo!

V Hotelu CUBO prav poseben teden v začetku oktobra, v času kosila vas bosta razvajali naša šefinja kuhinje Dina in simpatična Nizozemka, udeleženka MasterChef Slovenija Simone B. Michielen. Pravi razlog za obisk naše restavracije!

Kosila v restavraciji Hotela CUBO ponesejo čutenje vaših brbončice v višave, vsak dan v tednu, med 12. in 16. uro. Za krasen vstop v jesen smo se odločili, da vas še dodatno razvajamo in presenetimo. Zato smo k sodelovanju povabili izjemno žensko, Nizozemko po rodu, ki se je zaljubila v Slovenijo.

Simone B. Michielen je sprejela izziv in se bo pridružila ekipi CUBO za teden dni. V prvem tednu oktobra bo za Vas tako pripravila izbor jedi in sladic, ki vas bodo zanesljivo navdušili. Izberite kosilo, ki ga bo pripravila Simone.

Najboljša ženska na MasterChef Slovenija, tretje uvrščena

Simone je v zadnji sezoni MasterChef Slovenija na komercialni televiziji POP TV prestala mnogo izzivov ter ovir in za las zgrešila uvrstitev v veliki finale. Tja sta se uvrstila dva moška, a je tako med gledalci kot komisijo pustila neverjeten vtis. Je ljubiteljska kuharica, ki jo kuhanje spremlja že več desetletij.

Rada kuha za manjše družbe, povabi goste na dom, v prihodnosti pa bo pripravljala svojevrstna kulinarična doživetja, v Hotelu CUBO pa bo prvič v Sloveniji kuhala za restavracijo butičnega hotela.

Na kosilih v prvem tednu oktobra boste lahko izbirali med tremi meniji. Pripravljali jih bosta šefinja kuhinje Dina z gostjo Simone. Nizozemka je pripravila zanimiv izbor glavne jedi – vsak dan v tednu boste lahko poskusili nekaj drugega.  Simone bo pripravljala tudi sladice.

Rezervirajte svojo mizo že danes na fnb@hotelcubo.com ali na telefon 01 425 6000.

21 septembra, 2018 11:01 dop Objavil

Kategorije: , , ,