PREDNOVOLETNE ZABAVE

Prednovoletna srečanja so odlična priložnost, da skupaj z zaposlenimi proslavite uspehe starega leta in nazdravite novemu. So priložnost za pozornost do vseh, ki skupaj z vami uresničujejo vizije podjetja. So trenutek, ko jim pokažete, da jih cenite in jih hkrati nagradite za vestno in uspešno delo skozi vse leto.

V Hotelu CUBO smo pripravili nekaj idej, da bodo vaša prednovoletna srečanja nekaj posebnega.

GOURMET (od 24 eur na osebo)

Res je, prednovoletni čas je poln poslovnih večerij in kosil. A klasika ostaja. Obed, ki ga bomo za goste vaše GOURMET zabave pripravili v hotelu CUBO, bo drugačen. Poudarek ne bo na količini, temveč na kvaliteti: izbrane sestavine, skrbno združene v meni, ki ga bomo oblikovali skupaj z vami.

SOMMELIER (od 35 eur na osebo)

Ob novem letu se seveda nazdravi. Na zabavi sommelier boste pod strokovnim vodstvom spoznali in poskusili več vrst odličnih vin ter jih združili v idealno celoto s plemenitimi siri in prigrizki.

KINOTEKA (od 40 eur na osebo)

Za tiste, ki imajo prednovoletnega vrveža dovolj in bi najraje preživeli miren večer doma, bo kinoteka v dnevni sobi, ki jo bomo organizirali za vas pravšnja izbira. Pokovka in gumijasti medvedki ne bodo manjkali, a jim bomo dodali še mnogo drobnih prigrizkov in seveda odličen film.

GLAMOUR (od 56 eur na osebo)

Zabavate se lahko tudi kot zvezde. Glamour večerja je dogodke, na katerem bodo vsi gostje zasijali kot prave zvezde. Vožnja s prestižnim avtomobilom, rdeča preproga, fotografi in penina.

PARTY (od 36 eur na osebo)

Prednovoletna zabava z veliko začetnico. Po večerji v naši restavraciji vas boo odpeljali do izbranega ljubljanskega kluba, kjer vas bo že čakalo vse, kar potrebujete: pijača dobrodošlice, rezerviran prostor, dobra glasba in žur do jutranjih ur.

POVPRAŠEVANJA

Podajte nam čim več informacij glede želenega dogodka, da vam bomo tako lahko pripravili najboljšo ponudbo.

Na voljo smo vam na telefonu 01 425 60 00 ali email naslovu luka@hotelcubo.com.