Ljubljana in njene skrite zgodbe

Ljubljana  – kulturna in butična prestolnica, na prvi pogled majhna, ampak globoko v ozadju skriva velike zgodbe.

Postanite turist v svoji prestolnici. Spoznajte jo na drugačen, avtentičen način. V samo 3 dneh bivanja vam bomo zaupali skoraj vse njene zgodbe. 

Ne zamudite priložnosti in začutite prav poseben, tudi malce drugačen utrip naše prestolnice, kot ste ga bili vajeni do sedaj. Bodite del mestnih zgodb, ki jih morda niti ljubljančani ne poznajo. 

 

CENA VKLJUČUJE:

  • 2x nočitev za dve osebi s CUBO zajtrkom v sobi ali na zunanjem vrtu,

Dodatne storitve, ki so na voljo brezplačno:

  • uporaba pametnega telefona in aplikacije za vodenje, GUIDO,
  • raziskovanje skritih kulturno-zgodovinskih zgodb naše prestolnice z lokalnim vodnikom,
  • piknik v zeleni oazi v centru mesta z brezplačno uporabo koles ali na CUBO golf igrišču, ki je le pičlih 15 minut vožnje iz samega centra,
  • večerno druženje v pivnici Union,
  • popoldanski prigrizki in cocktail v hotelu,
  • pozna odjava (do 14:00),
  • parkiranje na hotelskem parkirišču.

CENA (2 nočitvi za 2 osebi): 489 EUR ali Bon v vrednosti 200 EUR/ osebo

 

* Ponudba je na voljo od 15.6. do 28.2.2021 in je odvisna od trenutne razpoložljivosti. Cene veljajo izključno za 2 osebi, ki si delita sobo. Cena vključuje DDV , ne vključujejo pa turistične in promocijske takse. Za koriščenje paketa s turističnim bonom, vsaka oseba, ki biva v dvoposteljni sobi vnovči svoj bon v vrednosti 200 EUR. Ponudba se ne kombinira z drugimi ponudbami ali posebej dogovorjenimi cenami. Velja izključno za nove rezervacije. Vse dodatne storitve, ki niso predmet te ponudbe in so plačljive, se zaračunajo ob odhodu. 

*Odpovedni pogoji: Hotelske in ostale storitve, rezervirane v skladu s to ponudbo, se lahko brezplačno odpovejo do 3 dni pred predvidenim prihodom. Za odpovedi po omenjenem času ali v primeru, da uporabnik storitev ne koristi, se zaračuna 100% vrednost celotnega paketa. Za plačilo stroškov odpovedi rezervacije, se avtomatsko bremeni kreditna kartica, ki je bila uporabljena za rezervacijo paketa.