GOLF NEOMEJENO

Doživite popolno golf izkušnjo na treh različnih igriščih. Ozrite se naokoli po prelepi alpski pokrajini in v popolnem miru odigrajte partijo golfa. 

Vsa tri igrišča – Smlednik, Bled in Arboretum – so iz središča Ljubljane oddaljena od 20 minut do 1 ure vožnje, vsako zase nudi nepozabno izkušnjo. 1 hotel = 3 igrišča, kar omogoča popolno posvetitev golfu. Ni nepotrebnega pakiranja in selitev, izhodišče je eno: Ljubljana. Zbudite se, razvajajte se na zajtrku naše restavracije v Hotelu Cubo, sedite v organiziran prevoz in igrajte golf.  

Ob vrnitvi v Hotel Cubo si privoščite masažo v sobi ter odlično kulinarično izkušnjo v partnerski restavraciji. Preizkusite hišno vino, večer pa lahko nadaljujete le nekaj korakov proč v starem mestnem jedru z vinsko ali pivovsko izkušnjo po Slovencem ljubih ljubljanskih lokalih, kjer točijo lokalno pivo in vino iz vseh slovenskih regij.

 

PAKET VKLJUČUJE:

 • 3 nočitve (4 dnevi) v Hotelu CUBO v dvoposteljni sobi s pogledom na grad v središču Ljubljane,
 • 3 x luksuzen CUBO zajtrk,
 • 1 x steklenica hišnega vina CUBO,
 • 1 x večerja v restavraciji CUBO s prevozom,
 • parkirni prostor,
 • 1 x Greenfee na osebo za Diners CUBO golf igrišče Ljubljana (18 lukenj)
 • 1 x Greenfee na osebo za golf igrišče Arboretum (18 lukenj)
 • 1 x Greenfee na osebo za golf igrišče Bled (18 oz. 9 lukenj, omejitev handicap na Kraljevem igrišču)
 • 1 x masaža v sobi za 2 osebi.

 

CENA PAKETA: 1190€ (cena za 2 osebi/3 noči).

 

DODATNE OPCIJE PAKETA:

 • Ob doplačilu možna degustacijska tura za pivoljubce ter ogled pivovarskega muzeja.
 • Ob doplačilo možna vinska degustacija slovenskih vin v vinski kleti.

*Prevozi do igrišč niso vključeni v ceno paketa. Hotel lahko zagotovi prevoze do igrišč s šoferjem ali poskrbi za najem avtomobila.


* Ponudba je na voljo od 1.3.-31.10.2018 in je odvisna od trenutne razpoložjivosti. Cene veljajo za 2 osebi, ki si delita sobo. Cena vključuje DDV in postrežnino, ne vključujejo pa turistične takse v višini 1,27 € na noč in na osebo, ki je plačljiva direktno na recepciji. Rezervacije mest, ure v restavraciji in termini igranja na golf igriščih, se potrdijo ob rezervaciji bivanja. Večerja ne vključuje pijače. Ponudba se ne kombinira z drugimi ponudbami ali posebej dogovorjenimi cenami. Velja izključno za nove rezervacije. Vse dodatne storitve, ki niso predmet te ponudbe in so plačljive, se zaračunajo ob odhodu. 

*Odpovedni pogoji: Hotelske in ostale storitve, rezervirane v skladu s to ponudbo, se lahko brezplačno odpovejo do 5 dni pred predvidenim prihodom. Za odpovedi po omenjenem času ali v primeru, da uporabnik storitev ne koristi, se zaračuna 100% vrednost celotnega paketa. Za plačilo stroškov odpovedi rezervacije, se avtomatsko bremeni kreditna kartica, ki je bila uporabljena za rezervacijo paketa.