GOLF NEOMEJENO

Doživite popolno golf izkušnjo na treh različnih igriščih. Vsa tri igrišča – Smlednik, Bled in Arboretum – so iz središča Ljubljane oddaljena od 20 minut do 1 ure vožnje, vsako zase nudi nepozabno izkušnjo. 1 hotel = 3 igrišča, kar omogoča popolno posvetitev golfu. Ni nepotrebnega pakiranja in selitev, izhodišče je eno: Ljubljana. Zbudite se, razvajajte se na zajtrku naše restavracije v Hotelu Cubo, sedite v organiziran prevoz in igrajte golf.  

Ob vrnitvi v Hotel Cubo si privoščite odlično kulinarično izkušnjo v partnerski restavraciji. Preizkusite hišno vino, večer pa lahko nadaljujete le nekaj korakov proč v starem mestnem jedru z vinsko ali pivovsko izkušnjo po Slovencem ljubih ljubljanskih lokalih, kjer točijo lokalno pivo in vino iz vseh slovenskih regij.

 

PAKET VKLJUČUJE:

  • 3 nočitve (4 dnevi) v Hotelu CUBO v dvoposteljni sobi s pogledom na grad v središču Ljubljane,
  • 3 x luksuzen CUBO zajtrk,
  • 1 x steklenica hišnega vina CUBO,
  • 1 x večerja v restavraciji CUBO s prevozom,
  • parkirni prostor,
  • 1 x Greenfee na osebo za Diners CUBO golf igrišče Ljubljana (18 lukenj)
  • 1 x Greenfee na osebo za golf igrišče Arboretum (18 lukenj)
  • 1 x Greenfee na osebo za golf igrišče Bled (18 oz. 9 lukenj, omejitev handicap na Kraljevem igrišču).

 

CENA PAKETA: 11710€ (cena za 2 osebi/3 noči).

 

DODATNE OPCIJE PAKETA:

  • Ob doplačilu možna degustacijska tura za pivoljubce ter ogled pivovarskega muzeja.
  • Ob doplačilo možna vinska degustacija slovenskih vin v vinski kleti.

*Prevozi do igrišč niso vključeni v ceno paketa. Hotel lahko zagotovi prevoze do igrišč s šoferjem ali poskrbi za najem avtomobila.


* Ponudba je na voljo od 16.4.-31.10.2019 in je odvisna od trenutne razpoložjivosti. Cene veljajo za 2 osebi, ki si delita sobo. Cena vključuje DDV in postrežnino, ne vključujejo pa turistične takse, ki je plačljiva direktno na recepciji. Rezervacije mest, ure v restavraciji in termini igranja na golf igriščih, se potrdijo ob rezervaciji bivanja. Večerja ne vključuje pijače. Ponudba se ne kombinira z drugimi ponudbami ali posebej dogovorjenimi cenami. Velja izključno za nove rezervacije in ne velja za rezervacije agencij. Vse dodatne storitve, ki niso predmet te ponudbe in so plačljive, se zaračunajo ob odhodu. 

*Odpovedni pogoji: Hotelske in ostale storitve, rezervirane v skladu s to ponudbo, se lahko brezplačno odpovejo do 5 dni pred predvidenim prihodom. Za odpovedi po omenjenem času ali v primeru, da uporabnik storitev ne koristi, se zaračuna 100% vrednost celotnega paketa. Za plačilo stroškov odpovedi rezervacije, se avtomatsko bremeni kreditna kartica, ki je bila uporabljena za rezervacijo paketa.