GOLF IN ADRENALIN

Združite obisk Ljubljane z igranjem golfa na zelenicah Diners CUBO golf igrišča Ljubljana, ki je le 20 minut vožnje iz slovenske prestolnice. Nekaj, česar ob obisku Slovenije ne bi smeli zamuditi, je spust po skakalnici velikanki v Planici ali preizkus breztežnosti v vetrovniku. 

Diners CUBO golf igrišče Ljubljana, eno izmed najboljših igrišč v Sloveniji, s svojimi raznovrstnimi 18 luknjami povezuje skoraj 6.000 metrov dolžine. Je blizu Ljubljane, zato je bivanje v butičnem Hotelu Cubo idealna rešitev. Prepustite se naravi v bližini gozda ter prekrasnemu pogledu na Alpe.

Vzemite si nekaj uric tudi za raziskovanje Ljubljane: sprehodite se po ulicah in mostovih Ljubljane, obiščite Ljubljanski grad in spoznajte legendo o zmaju. Ne pozabite na kulinarično doživetje!

 

PAKET VKLJUČUJE:

  • 3 nočitve (4 dnevi) v Hotelu Cubo v središču Ljubljane v dvoposteljni sobi s pogledom na grad,
  • 3 x luksuzen Cubo zajtrk s ponudbo lastnih dobrot,
  • pijača dobrodošlice: 1 x steklenica hišnega vina Cubo v sobi,
  • 1 x večerja za dve osebi v restavraciji CUBO (pijača ni vključena) s prevozom,
  • 1 x greenfee na osebo (18 lukenj) na Diners CUBO golf igrišču Ljubljana,
  • shramba za golf opremo in garderobna omarica na igrišču,
  • prevoz do Diners CUBO golf igrišča Ljubljana in nazaj (vožnja: 20 minut),
  • ogled Ljubljane s turističnim vodičem.

 

CENA PAKATA: 786€ (cena za 2 osebi/3 noči).

 

DODATNE OPCIJE PAKETA:

  • Adrenalinsko doživetje na skakalnici v Planici (25eur na osebo) ali letenje v vetrovniku (45eur na osebo). Izbor adrenalinskega doživetja je odvisno od zasedenosti terminov.

**Opomba: prevozi na golf igrišče in nazaj so vključeni v ceno paketa; prevoz z letališča do hotela in nazaj ter prevoz od hotela do Planice in nazaj proti doplačilu.

 


* Ponudba je na voljo od 1.3.-31.10.2018 in je odvisna od trenutne razpoložjivosti. Cene veljajo za 2 osebi, ki si delita sobo. Cena vključuje DDV in postrežnino, ne vključujejo pa turistične takse v višini 1,27 € na noč in na osebo, ki je plačljiva direktno na recepciji. Rezervacije mest, ure v restavraciji in termin igranja na golf igrišču, se potrdijo ob rezervaciji bivanja. Večerja ne vključuje pijače. Ponudba se ne kombinira z drugimi ponudbami ali posebej dogovorjenimi cenami. Velja izključno za nove rezervacije. Vse dodatne storitve, ki niso predmet te ponudbe in so plačljive, se zaračunajo ob odhodu. 

*Odpovedni pogoji: Hotelske in ostale storitve, rezervirane v skladu s to ponudbo, se lahko brezplačno odpovejo do 5 dni pred predvidenim prihodom. Za odpovedi po omenjenem času ali v primeru, da uporabnik storitev ne koristi, se zaračuna 100% vrednost celotnega paketa. Za plačilo stroškov odpovedi rezervacije, se avtomatsko bremeni kreditna kartica, ki je bila uporabljena za rezervacijo paketa.