Organizacija dogodkov ali sestankov – paketi

Poslovni paketi hotela Cubo so oblikovani tako, da ustrezajo spreminjajočim se potrebam naših strank.
Vedno se trudimo, da bo dogodek organiziran v našem hotelu enostaven za udeležence, enostaven za podjetje ter enostaven za samega organizatorja. Najem dvorane CUBO v središču Ljubljane je idealna priložnost, da navdušite.

Poslovni paketi:

CUBO partnerstvo: 5 najemov + 1 gratis

5 najemov+ 1 gratis, v partnerstvu z Diners CUBO golf igriščem.

Paket USPEH

Skupaj z vami bomo uskladili vse potrebe, ki se vežejo na načrtovanje, organizacijo in izvedbo ter poskrbeli za popoln uspeh vašega srečanja ali dogodka.

Paket FOKUS

Svojo pozornost namenite le vsebini pogovorov, pravilnim odločitvam in vrhunsko pripravljeni predstavitvi. Organizacijo in izvedbo samega dogodka pa prepustite nam.

Paketi po meri:

Predstavitev novega produkta

Težko boste našli bolj unikaten, ekskluziven in intimen ambient za predstavitev vašega novega produkta ali storitve svojim strankam, javnosti ali novinarjem. Pomagali vam bomo organizirati dogodek, kjer bo vaš izdelek primerno predstavljen javnosti.

Sprejem s pogostitvijo

Včasih narava posla zahteva nekoliko bolj sproščeno druženje, saj boste ob prijetnem kramjanju lažje predstavili svojo idejo in vizijo.

Družabni dogodek

Ne glede na posebne okoliščine ali idejo, ki vas navdihuje, naše izkušeno osebje razume, da je privilegij postati vaš partner pri pripravi po meri prilagojenega in neponovljivega dogodka. V zadovoljstvo nam bo, da skupaj pripravimo dogodek, ki si ga bodo vaši gosti zapomnili.