Praznovanje pete obletnice Hotela Cubo ter otvoritev poletnega vrta

Ponosni smo, da je Hotel Cubo od otvoritve leta 2011 uspel postati prepoznaven, ne le pri turistih in poslovnih partnerjih s katerimi sodelujemo, ampak tudi pri strokovni javnosti. Svojo peto obletnico delovanja smo obeležili z zabavo na vrtu hotela, ki je obenem tudi uradno otvorila novi poletni vrt.

Ob svoji 5. obletnici smo se z zabavo želeli zahvaliti svojim poslovnim partnerjem in prijateljem za veliko podporo in sodelovanje. Z zabavo, ki je poleg praznovanja obeležila tudi odprtje novega letnega vrta, smo želeli svojo ponudbo predstaviti tudi domačim, ljubljanskim gostom. Na poletnem vrtu hotela namreč lahko gosti od konca junija uživate v jutranji kavi in sveže pečenem rogljičku z domačo marmelado, se s prijatelji družite na opoldanskem kosilu ali si zvečer privoščite kozarec vina ali koktajl. Na vrtu so poleg osvežilnih, alkoholnih pijač in koktajlov na voljo lahki prigrizki, solate in testenine. V času kosil pa se lahko odločite tudi za ponudbo dnevnih kosil. Prav tako so tudi hotelski zajtrki na voljo za zunanje goste.

Udeležencem, medijskim predstavnikom, poslovnim partnerjem in gostom smo predstavili tudi CUBO group, novo blagovno znamko, pod okriljem katere se bodo v prihodnje razvijali novi projekti povezani s turistično dejavnostjo višjega kakovostnega razreda. V nadaljevanju se bo Cubo group lotil temeljite prenove nekaj let zaprtega hotela Kanin v Bovcu, kjer so ravnokar že začeli z obnovitvenimi deli. Skupina prav tako gradi 9 luksuznih, nizko energetskih vil ob golf igrišču Smlednik, ki jih bo mogoče najeti ali odkupiti za osebne ali poslovne namene.

Hvala vsem, da ste praznovali z nami.

Vsi, ki poletje v Ljubljani preživljate delovno, si proti koncu tedna zaslužite sprostitev. Pridružite se nam ob četrtkih na  CUBO afterwork druženjih.

16 julija, 2016 9:28 pop Objavil

Kategorije: ,