Najem dvorane

VSEBINA POGOVOROV, PRAVILNE POSLOVNE ODLOČITVE IN VRHUNSKO PRIPRAVLJENA PREDSTAVITEV BODO ŠE VEDNO VAŠA ODGOVORNOST. ZA VSE OSTALE POSLOVNE POTREBE, KI SE VEŽEJO NA ORGANIZACIJO VAŠEGA SREČANJA ALI DOGODKA, BOMO POSKRBELI MI. NAJEM DVORANE CUBO V SREDIŠČU LJUBLJANE JE PRAVA ODLOČITEV.

Ponudba

Zakaj Ljubljana?

Ljubljana velja za eno prvih kongresnih mest v Evropi, ki navdihuje s svojo raznolikostjo. Obvladljiva, energična, gostoljubna destinacija, idealna za naključna srečanja, kjer ločnice med poslovnim in družabnim okoljem praktično ni moč zaznati.

Zelena prestolnica Slovenije se nahaja na prehodu med vzhodno in zahodno Evropo, zato je več kot primeren kraj za krajši poslovni sestanek, večje srečanje ali morda obisk katerega izmed zgodovinskih muzejev, svetovno znanih razstav, galerij. Sodobne konferenčne zmogljivosti in udobna namestitev, idilična lokacija, vrhunske kulinarične specialitete, kultuno-zgodovinske zanimivosti…

Zakaj je dogodek v Hotelu Cubo prava odločitev?

Naj gre za poslovni sestanek ali le sproščeno druženje s prijatelji, v hotelu Cubo je vrhunska izvedba in postrežba zagotovljena.
  • C.

Celostno oblikovana ponudba z dvorano in najsodobnejšo avdio-vizualno opremo ter poudarkom na kulinaričnem razvajanju udeležencev, bo dodala prestižnost vašemu dogodku.

  • U.

Udobna namestitev za vaše udeležence s centralno lokacijo, zgolj streljaj od starega mestnega jedra je več kot primerna za preplet poslovnih in družabnih vezi.

  • B.

Brezkompromisna izvedba je zadostno zagotovilo za popoln uspeh in zadovoljstvo vaših udeležencev.

  • O.

Odličnost gostinske ponudbe. Raznolikost menijev in sveže pripravljena hrana po izboru glavnega kuharja.

Paketi za sestanke in dogodke

Paketi za sestanke in dogodke

Poslovni paketi hotela CUBO so oblikovani tako, da ustrezajo spreminjajočim se potrebam naših klientov. Vsebina pogovorov, pravilne odločitve in vrhunsko pripravljena predstavitev bodo še vedno vaša odgovornost. Za vse ostale poslovne potrebe, ki se navezujejo na organizacijo srečanja ali dogodka pa bomo poskrbeli mi.

Dogodki v idiličnem okolju Diners CUBO golf igrišča

Kapacitete CUBO golf igrišča

Navdušite svoje poslovne partnerje ali potencialne stranke z dogodkom v idiličnem okolju v neposredni bližini Ljubljane. Skoraj 6000 metrov zelenih površin, pogled na Alpe, svež zrak in kapacitete na prostem, v dvoranah ali v restavraciji na CUBO golf igrišču ponujajo enkratno okolje za poslovne ali zasebne namene, team buildinge, komercialne turnirje ali poroke. Na prostem ali v dvorani.

CUBO partnerstvo: 5 + 1 gratis

This image has an empty alt attribute; its file name is Copy-of-CUBO-golf-copy-3-e1572609626675-221x221.jpg

5 najemov + 1 gratis

V hotelu CUBO se vedno potrudimo, da smo skozi organizacijo dogodka vaš partner, vi in vaši udeleženci pa naša glavna skrb.
Da bo naše partnerstvo trajalo skozi celo leto, smo skupaj s CUBO golf igriščem pripravili posebno ponudbo najema dvoran 5 +1 gratis, kjer po petih najemih en najem dvorane prejmete brezplačno.

 reference

Toleranca marketing d.o.o., g. Gorazd Čad

»Moderen dizajn, vrhunski materiali, umirjeni sivi barvni odtenki, prijetna osvetlitev sobe, hrupa z glavne ceste skoraj ni slišati. Vsaka soba je malce drugače urejena. Posebej me je navdušila skrb za ugodje gosta med spanjem s kvalitetnim ležiščem in posteljnino in možnostjo izbire vzglavnika. Drugačna dimenzija zajtrka, namenjena tudi zunanjim gostom, je po besedah lastnikov šele začetek … Pa še naš kolega Sandi Kovačević se je lotil projekta vodenja hotela z neverjetno energijo in sistematičnostjo, tudi pri izbiri kadra. Verjamem, da bo hotel s 26 sobami kmalu premajhen za številne ljubitelje dizajna. Sandi ima celo vrsto odličnih idej. Med drugim bo za goste mini bar brezplačen. Brezplačen wi-fi pa je pri tistih, ki razumejo poslovni turizem, itak že standard. Hudo!«

Cankarjev dom, ga. Maja Vidergar

»Cankarjev dom, kulturni in kongresni center Ljubljana, pozdravlja Hotel Cubo, ki se nahaja v naši neposredni bližini in združuje moderen ter oblikovalsko dovršen interjer z vrhunsko kuhinjo z osebnim pristopom. Tudi najbolj zahtevni gostje, kar naši udeleženci kongresov zagotovo so, se v njem počutijo udobno in prijetno.«

Zavod-Kongresnoturistični urad, g. Miha Kovačič

»Hotel Cubo je že od same otvoritve svetla zvezda Ljubljane. Svojo storitev so izpopolnili do vrhunca, tako hotel kot tudi restavracija. Izkušnja je enkratna in z velikim veseljem priporočam hotel in restavracijo še tako zahtevnim gostom. Osebje pod vodstvom direktorja Sandija Kovačevića je profesionalno in zelo prijazno. Gost ima občutek, da je dobrodošel in da osebje stremi k temu, da gost zapusti hotel zadovoljen.«

Turizem Ljubljana, ga. Tatjana Radovič

»Hotel Cubo je ob odprtju osvežil in nadgradil hotelsko ponudbo Ljubljane. S svojo butičnostjo, izostrenim čutom za estetiko in dovršenimi detajli predstavlja prostor, ki združuje brezčasno klasičnost in sodobno funkcionalnost. Temu ob bok je osebje, s svojim predanim delom, individualnim pristopom do gostov in pozornostjo do njihovih specifičnih zahtev sooblikovalo ugled hotela, kar se odraža tudi v odličnih ocenah na globalnih hotelskih rezervacijskih sistemih in potovalnih forumih. Preprosta formula za uspeh, bi mnogi rekli! Vendar se za temi besedami skriva profesionalnost,vztrajnost in kreativnost posameznikov, ki tvorijo ekipo hotela in si prizadevajo gledati naprej, še višje in bolje … Srečno pot v prihodnost, Hotel Cubo!«