ČRNI PETEK – BLACK FRIDAY v Hotelu CUBO ves konec tedna

V Hotelu CUBO »Črni petek« , oziroma black friday, traja ves vikend, ne samo v petek, 23. novembra. Zato je to za vas edinstvena priložnost za rezervacijo prednovoletne zabave, druženja, butičnega zajtrka ali silvestrske večerje.

Prednovoletna druženja

Zaključite leto 2018 na najboljši način: s sodelavci v središču mesta. V restavraciji Hotela CUBO rezervirajte svoj termin za prednovoletno večerjo z druženjem ob vrhunski hrani ter prvovrstni vinski kapljici. Parkirajte svoj jekleni konjiček pri nas, se družite ob večerji, nato se odpravite še po okrašeni Ljubljani. Na vašo željo vam uredimo tudi rezervacijo za nadaljnje druženje v katerem izmed ljubljanskih lokalov.

Black Friday popust za prednovoleto večerjo.

V naši restavraciji vam je zagotovljena zasebnost ob dobri hrani in pijači.

Prednovoletni meni že od 22 evrov naprej na osebo (meni ne vključuje pijače). Za več podrobnosti pišite na reception@hotelcubo.com.

Na Črni petek oziroma celoten vikend med 23. in 25. novembrom nudimo za rezervacije 20 % popusta na osebo (streženi meni brez pijače), če uporabite kodo “Black Friday”.

Silvestrska večerja s pogledom na Ljubljanski grad in ognjemet

Zadnjo noč v letu preživite v prijetnem in romantičnem ambientu restavracije Hotela CUBO. Za vas smo pripravili vrhunske jedi s skrbno izbrano vinsko spremljavo.

Izognili se boste gneči na ljubljanskih ulicah, a boste nanje gledali iz 1. nadstropja naše restavracije. Čaroben večer s pogledom na Ljubljanski grad, ki bo ob polnoči zasijal v barvni paleti ognjemeta. Za tiste, ki boste rezervirali na Črni petek oziroma med 23. in 25. novembrom, vam bo Hotel CUBO ob iztekajočem se letu postregel s steklenico penine na naš račun.

Ne oklevajte in si svojo mizo rezervirajte že danes, kajti število mest je omejeno. Poskrbeli bomo, da bo silvestrska noč nepozabna. Silvestrska večerja s šest hodnim menijem v restavraciji Hotela CUBO za 79 evrov. Rezervacije na reception@hotelcubo.com.

Kraljevski zajtrk

Ste brez energije in se vam ne da pripraviti zajtrka? Potem se ta vikend odpravite v našo restavracijo ter se razvajajte s kraljevskim CUBO zajtrkom. Kontinentalni zajtrk vam ponuja raznolik izbor jedi, sadja, sirov, naravnih sokov, namazov in še mnogo drugega.

V petek med 6.30 in 11. uro, v soboto in nedeljo od 7. do 12. ure. S 50 % popustom na redno ceno – 12,90 evra – boste zadovoljili sebe, svoj želodec in svoje najbližje.  Za zajtrk rezervacije niso potrebne.

Dobrodošli v Hotelu CUBO!


* Povpraševanje za prednovoletna druženja in Silvestrsko večerjo velja zgolj za nova povpraševanja, za katere se naročnik s hotelom ni predhodno dogovarjal in imajo izključno karakteristike novega povpraševanja.

22 novembra, 2018 1:31 pop Objavil

Kategorije: