Paketi za sestanke in dogodke

Poslovni paketi hotela Cubo so oblikovani tako, da ustrezajo spreminjajočim se potrebam naših klientov.
Vsebina pogovorov, pravilne odločitve in vrhunsko pripravljena predstavitev bodo še vedno vaša odgovornost. Za vse ostale poslovne potrebe, ki se navezujejo na organizacijo srečanja ali dogodka pa bomo poskrbeli mi.

Poslovni paketi:

Poslovni sestanek

Paket je primeren za manjši poslovni sestanek ali kratko predstavitev poslovne ideje. Sprememba vašega vsakdanjega okolja bo dala idejam nov zagon.

Poslovno srečanje

Poslovno srečanje, kjer je poudarek na koncentraciji in delovni učinkovitosti zaključite z lahkim kosilom. Tako boste lahko v nekoliko bolj sproščenem vzdušju premleli odločitve s sodelavci ali poslovnimi partnerji.

Poslovni dogodek

Odlično organiziran dogodek je ključnega pomena za dobro poslovanje, saj osebna predstavitev omogoča jasno komunikacijo in učinkovito sprejemanje odločitev. Da udeleženci ne bodo izgubili zanimanja ob predolgem sestanku, boste poskrbeli s kulinaričnim premorom z okusnim menijem naše kuhinje.

Ekskluzivni poslovni dogodek

Poglobite poslovne vezi z vašimi cenjenimi partnerji z ekskluzivnim poslovnim dogodkom. Pred pričetkom bomo pripravili kratko okrepčitev, po zaključku pa postregli z večerjo ali kosilom z izbranim menijem pripravljenim posebej za vaš dogodek.

Paketi po meri:

Predstavitev novega produkta

Težko boste našli bolj unikaten, ekskluziven in intimen ambient za predstavitev vašega novega produkta ali storitve svojim strankam, javnosti ali novinarjem. Pomagali vam bomo organizirati dogodek, kjer bo vaš izdelek primerno predstavljen javnosti.

Sprejem s pogostitvijo

Včasih narava posla zahteva nekoliko bolj sproščeno druženje, saj boste ob prijetnem kramjanju lažje predstavili svojo idejo in vizijo.

Družabni dogodek

Ne glede na posebne okoliščine ali idejo, ki vas navdihuje, naše izkušeno osebje razume, da je privilegij postati vaš partner pri pripravi po meri prilagojenega in neponovljivega dogodka. V zadovoljstvo nam bo, da skupaj pripravimo dogodek, ki si ga bodo vaši gosti zapomnili.